Teollisuuden laitehuollot

KL-Tek Oy on erikoistunut puu-, alumiini- ja lasiteollisuuden laitehuoltoihin. Palvelemme asiakkaitamme Uudellamaalla ja Etelä-Suomessa.

 

Huollot osana kunnossapitoa

Teollisuudessa käytetyt koneet ovat usein käytössä melkein kellon ympäri. Jatkuvassa käytössä olevat koneet joutuvat koetukselle pitkän käyttöajan aiheuttaman rasituksen vuoksi. Jotta yrityksesi pystyy takaamaan linjan jatkuvan toiminnan, täytyy jokaisen yksikön toimia sulavasti. Jos ketjun yksi lenkki katkeaa, pysähtyy koko linja. KL-Tek Oy suorittaa puu-, alumiini- ja lasiteollisuuden konehuoltoja.

Puu-, alumiini- ja lasiteollisuuden laitehuollot

KL-Tek Oy on erikoistunut palvelemaan puu-, alumiini- ja lasiteollisuuden laitehuolloissa.  Me huolehdimme asiakkaiden tuotanto- ja teollisuuslaitosten huoltotöistä mahdollistaen asiakkaidemme keskittymisen omaan, varsinaiseen ydintekemiseensä.

Hoidamme tarvittavat huoltotoimenpiteet laitteiden luotettavan ja keskeytymättömän toimintakyvyn varmistamiseksi.

KL-Tek suorittaa puu-, alumiini- ja lasiteollisuuden konehuoltojen lisäksi myös asennukset ja tarvittavat korjaukset.

Ennakoivaa kunnossapitoa

Huoltotehtävät ovat olennainen osa teollisuuden ennakoivia kunnossapidon tehtäviä. Huoltojen tärkeänä tavoitteena on kartoittaa ja paikantaa mahdolliset alkavat viat ja hoitaa ne kuntoon ennen rikkoutumista tai suurempaa tuotantohäiriötä aiheuttavaa vikaa.

Hyvä, ennakoiva kunnossapito huoltotoimenpiteineen auttaa lyhentämään koneiden ja tuotantolinjojen käyttökatkoja, parantaa laitteiden suorituskykyä ja pidentää niiden käyttöikää.

 

Säännöllisesti ja suunnitelmallisesti

Teemme kausiluonteisia, määräajoin suoritettavia huoltotoimenpiteitä. Kausihuollon tärkein tehtävä onkin varmistaa teollisuuslaitoksen häiriötön toiminta. Kun huollot suoritetaan säännöllisesti voidaan toimenpiteillä vaikuttaa tuottavuuden parantamiseen, käytettävyyteen ja kustannustehokkuuteen. Suunnitelmallisesti ja säännöllisesti toteutettu huolto säästää selkeästi kustannuksia, kun vältytään rikkoutuneiden tai viallisten laitteiden korjauksilta.

KL-Tek Oy 

Olemme asiantuntevaan teollisuuden kunnossapitoon erikoistunut yritys.

Tarjoamme puuteollisuuden, lasiteollisuuden ja alumiiniteollisuuden koneiden huolto-, korjaus- ja asennuspalveluita.

Palvelemme asiakkaitamme Uudenmaan ja Etelä-Suomen alueella.

Mittavissa projekteissa olemme toimineet myös koko Suomessa.