Koneiden asennustyöt

KL-Tek Oy tarjoaa kone- ja laiteasennuspalveluita puu-, alumiini- ja lasiteollisuudelle. Olemme alamme kokeneita ja ammattitaitoisia tekijöitä. Olemme tehneet lukuisia asennuksia erityyppisiin asennuskohteisiin ja osallistuneet mittaviinkin asennusprojekteihin. Asennustehtäviämme ovat mm. laite- ja koneasennukset, laitteiden ja koneiden testaukset ja säädöt sekä konelinjojen purku ja siirtotyöt. 

Koneasennukset vaativat osaamista.

Teollisuuden koneasennukset vaativat osaamista ja laadukasta työtapaa, jotta koneet ja tuotanto toimii häiriöttä ja pysyy kunnossa. KL-Tek Oy:ssä toimimme joustavasti ja pyrimme vastaamaan asiakkaidemme kaiken tyyppisiin asennustarpeisiin. Kattava kokemuksemme puu-, alumiini- ja lasiteollisuuden toimintaympäristöissä työskentelystä takaa asiakkaillemme asiantuntevat ja kustannustehokkaat asennusratkaisut. Noudatamme alan parhaita ja toimivia työmenetelmiä ja panostamme turvalliseen työskentelyyn kaikissa kohteissamme.  Pyrimme asiakaskeskeiseen ja joustavaan palveluun.

Koneiden testaukset ja säädöt

KL-Tek Oy huolehtii myös koneiden testauksista ja säädöistä asennusten sekä kunnossapidon tehtävien osalta. Testauksissa mitataan koneiden toimintakykyä ja kartoitetaan mahdollisia ongelmia tai vikoja. Sillä voidaan paikantaa ja arvioida laitteen toimintatehoja ja toimivuuden parantamiseen tarvittavia säätöjä.

Testausta käytetään asennuksen yhteydessä esimerkiksi uuden koneen käyttöönotossa tai kun tarkistetaan olemassa olevien koneiden toimintakykyä ja tehokkuutta sekä niihin tarvittavia säätöjä. Testaukset ovat kokeneiden ja perehtyneiden ammattiosaajien työsarkaa.

 

Tuotantolinjan purku- ja siirtotyöt osana asennuspalvelua

Lainsäädännölliset muutokset ja teknologiset edistysaskeleet vaikuttavat puu-, alumiini- ja lasiteollisuuteen.  Prosessien kehittyminen luo tarpeita uusien tuotantokoneiden ja -laitteiden hankkimiseen. Toisaalta tuotantoprosesseihin voidaan tehdä sellaisia muutoksia, jotka vaativat koneiden siirtämistä paikasta toiseen. KL-Tek Oy hoitaa konelinjojen siirrot ja uusien koneiden asennukset. Pitkän kokemuksemme ja asiakkaidemme toimintaympäristön tuntemuksen avulla pystymme toimimaan haastavissakin tilanteissa ja tiloissa.

KL-Tek Oy 

Olemme asiantuntevaan teollisuuden kunnossapitoon erikoistunut yritys.

Tarjoamme puuteollisuuden, lasiteollisuuden ja alumiiniteollisuuden koneiden asennus-, huolto-, korjaus- ja varaosapalveluita.

Palvelemme asiakkaitamme Uudenmaan ja Etelä-Suomen alueilla.

Mittavissa projekteissa olemme toimineet myös koko Suomessa.