korjaukset ja varaosat

KL-Tek Oy on erikoistunut puu-,  alumiini- ja lasiteollisuuden laitekorjauksiin. Varaosapalvelu on osa kunnossapitopalveluamme.

Koneiden korjaukset ja varosat nopeasti

KL-Tek Oy tarjoaa osana teollisuuden kunnossapitoa myös koneiden ja laitteiden korjauksia. Koneen rikkoutuessa tai muussa häiriötilanteissa pyrimme korjaamaan viat mahdollisimman nopeasti, jotta tuotanto voi jatkua. Meillä on hyvä valikoima erilaisia varaosia, joten saamme korjaustyöt tehtyä nopeasti. Koneiden korjauksia ja modernisointeja voimme tehdä myös suunnitellusti. 

Suunnitellut korjaukset

Ennakoivan kunnossapidon ja kunnonvalvonnan avulla voidaan kartoittaa tarvittavia korjaustoimenpiteitä ja toteuttaa ne suunnitelman mukaan tuotantoa häiritsemättä. Toimimme joustavasti asiakkaan tarpeiden mukaan, jotta korjaukset voidaan sovittaa asiakkaan kannalta sopivaan ajankohtaan.

Koneiden kunnostaminen

Parantava kunnossapito keskittyy koneiden ja laitteiden käyttövarmuuden parantamiseen ja suorituskyvyn lisäämiseen. Koneiden kunnostamisella ja modernisoinnnilla voidaan saavuttaa kustannussäästöjä ja parantaa kannattavuutta, kun vältytään uusien laitteiden hankkimiselta.